Line-up Down The Rabbit Hole 2018 compleet

Kees de Jong 21 maart 2018 Reacties uitgeschakeld voor Line-up Down The Rabbit Hole 2018 compleet

Het affiche van Down The Rabbit Hole 2018 is compleet. De laatste namen zijn Suuns, IAMDDB, Rival Sons, Hannah Williams & The Affirmatinos, Rahaan, Black Rebel Motorcycle Club, Jorja Smith, Masego, Sadar Bahar, Togo All Stars, Bruna Major, Warmduscher en Titia.

Het nieuwe bospodium verwelkomt namen zoals Clean Pete, Alfa Mist Dave Budah, Luwten, Foé en Wwwater. Het Future Fuzzy Field biedt een plek aan artiesten Colin Benders, Donaldo, Essaie Pas, ACIDP303WER dj. flugvél og geimskip, Dollkraut Band, Elias el Gersma, Jameszoo, Karel, Lyzza, Rizan Said en Sjamsoedin.

Liefhebbers van klassiek kunnen hun lol op met Club Classique – Roadtrip La Bohème, Matteo Myderwyk, Nachtgeluiden, Pynarello, Trio Bruinsma.Baas.Verhage en Bernadeta Astari Trio.

Met eerder bekendgemaakte namen zoals Fever Ray, Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds en Fink belooft het weer een mooie editie te worden. Kaarten gaan weg voor 149 euro exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via de bekende kanalen. Het blokkenschema vind je hier.

Je kunt geen reactie achterlaten.