Run The Jewels en Danny Brown in november naar AFAS Live

Daniël de Borger 12 juni 2017 Reacties uitgeschakeld voor Run The Jewels en Danny Brown in november naar AFAS Live

RTJ3_NBR_artikel

Hiphop-duo Run The Jewels, ook wel bekend als RTJ is al vanaf 2013 actief in de muziekwereld. De groep bestaande uit de rapper/producer El-P en rapper Killer Mike brachten eind vorig jaar nog hun album Run The Jewels 3 uit. Vorig jaar verkochten de mannen de Melkweg binnen een halve dag uit en op 7 november staan zij in AFAS Live in Amsterdam.

Naast Run The Jewels zal ook Danny Brown op 7 november te zien zijn in AFAS Live in Amsterdam. De uit Detroit afkomstige alternatieve rapper kwam erg onder de aandacht nadat hij zijn tweede studioalbum XXX uitbracht en werd door MTV ooit beschreven als ‘one of most unique figures in recent memory’. Het laatst dat we van Danny hebben gehoord is zijn album Atrocity Exhibition.

Op 7 november zullen Run The Jewels en Danny Brown staan in het AFAS Live in Amsterdam en voor tickets kun je terecht op de website. De kaartverkoop zal op 16 juni om 10.00u van start gaan.

Je kunt geen reactie achterlaten.