Laatste headliner en eerste locals bekend gemaakt voor Rock For People

Kees de Jong 27 april 2017 Reacties uitgeschakeld voor Laatste headliner en eerste locals bekend gemaakt voor Rock For People

De dame en heren van Paramore vormen de derde en tevens laatste headliner voor Rock For People 2017. De band sluit de tweede dag van het festival af. Hayley Williams en consorten stonden eerder al in 2011 op het festival. Ook heeft de organisatie enkele lokale bands toegevoegd aan het programma, dit zijn: We On The Moon, Circus Brothers, Lenny, Fizzy Blood, Cash Savage And The Last Drinks, The Amazons en The Truth Is Out There.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot  festivalterrein, waar Rock For People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 72,- euro via de website.

Je kunt geen reactie achterlaten.