Na o.a. Evanescence, Die Antwoord en Three Days Grace nieuwe namen voor Rock for People 2017

Kees de Jong 17 april 2017 Reacties staat uit voor Na o.a. Evanescence, Die Antwoord en Three Days Grace nieuwe namen voor Rock for People 2017

De organisatie van het Tsjechische festival Rock For People heeft weer twee namen naar buiten gebracht. De mannen van You Me At Six komen over uit het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast spelen ook de Amerikaanse metalgiganten van Mastodon op Rock For People 2017.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot een festivalterrein, waar Rock For People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 72,- euro via de website.

Je kunt geen reactie achterlaten.