Ronnie Flex, Alma, Amber Run en meer naar Pinkpop 2017

Julien L'Ortye 5 april 2017 Reacties uitgeschakeld voor Ronnie Flex, Alma, Amber Run en meer naar Pinkpop 2017

Met Ronnie Flex & Deuxperience BandLotte WaldaAlma, Amber Run, Bomba Estéreo, Undeclinable Ambusade en Gerson Main, is de line-up van Pinkpop 2017 compleet. Deze zeven namen kwamen vanochtend vanuit de organisatie naar buiten en voegen zich bij onder andere Kings of Leon, Justin Bieber, Martin Garrix en Green Day.

Daarnaast maakte de organisatie bekend dat Sum41 en Biffy Clyro – vanwege conflicterende tourschema’s – van dag wisselen, waardoor de bands respectievelijk maandag en z0ndag zullen spelen.

Pinkpop vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 juni op het Megaland-terrein in Landgraaf. Weekendkaarten voor het festival kosten 195 euro, terwijl een dagkaart voor 95 euro over de (digitale) toonbank gaat.

Je kunt geen reactie achterlaten.