Three Days Grace e.a. voor Rock For People 2017

Kees de Jong 3 april 2017 Reacties staat uit voor Three Days Grace e.a. voor Rock For People 2017

 

De mannen van Three Days Grace zijn bekendgemaakt voor Rock For People 2017. De Amerikaanse band zit momenteel in de studio om een nieuwe plaat op te nemen, grote kans dus dat zij deze zomer nieuw werk ten gehore brengen. Twee jaar geleden stond de band ook al op Tsjechische festival. Naast Three Days Grace zijn ook Lower Than Atlantis, Dub FX, Thurston Moore Group ( met leden van Sonic Youth) en Idles bekendgemaakt.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot een festivalterrein, waar Rock for People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 72,- euro via www.rockforpeople.cz.

Je kunt geen reactie achterlaten.