Pinkpop line-up 2017 grotendeels rond

Kees de Jong 8 maart 2017 Reacties uitgeschakeld voor Pinkpop line-up 2017 grotendeels rond

Pinkpop vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 juni. Met Justin Bieber, Green Day en Kings Of Leon was er qua line-up al e.e.a. bekend, vandaag maakt de organisatie tijdens de jaarlijkse perspresentatie grotendeels de rest van het programma bekend.

Zaterdag 3 juni

Justin Bieber, Martin Garrix, Kensington, Five Finger Death Punch, Kaiser Chiefs, Richard Ashcroft, Chef’Special, Crystal Fighters, James TW, White Lies, Pierce Brothers, Declan McKenna, The Ten Bells

Zondag 4 juni

Green Day, Imagine Dragons, Sean Paul, Broederliefde, Sum 41, Rancid, Kodaline, Clean Bandit, Birdy, Gavin James, James Arthur, The Charm The Fury, Anne-Marie, My Baby, Jack Savoretti, Busty And The Bass, Charl Delemarre

Maandag 5 juni

Kings Of Leon, Live, System Of A Down, Passenger, Prophets Of Rage, MØ, Guus Meeuwis, Biffy Clyro, Fat Freddy’s Drop, Seasick Steve, Liam Gallagher, Rag’N’Bone Man, Machine Gun Kelly, Oh Wonder, Gutterdämmerung, Don Broco, Chris Ayer, JP Cooper, Midas

Tickets kosten 95 euro (inc. servicekosten) voor een dagkaart, een weekendticket haal je in huis voor 195 euro (inc. servicekosten). Kaartjes zijn te koop vanaf aanstaande zaterdag, 11 maart om 10:00u.

Je kunt geen reactie achterlaten.