Groezrock 2017 verwelkomt Zebrahead, No Turning Back e.v.a.

Kees de Jong 1 maart 2017 Reacties staat uit voor Groezrock 2017 verwelkomt Zebrahead, No Turning Back e.v.a.

Niemand minder dan Zebrahead, No Turning Back, Gorilla Biscuits, Cro-Mags, Wolf Down, Incendiary, Blood Youth, Choking Victim, Swingin’ Utters, toyGuitar, Red City Radio, Nothington, Mobina Galore, Boston Manor, Call It Off, Skyharbor, Mewithoutyou, Trade Wind, Arcane Roots, Jeff Rosenstock, Counterfeit, Cocaine Piss, Brutus, F.O.D. en Young Hearts zijn toegevoegd aan de toch al imposante line-up van Groezrock.

Zij staan daar samen met namen zoals Deftones, Parkway Drive en Anti-Flag. Groezrock vindt plaats op 29 en 30 april in Meerhout België. Een kaartje kost 110 euro voor beide dagen of 70/80 euro voor een dagkaart (exclusief servicekosten).

Je kunt geen reactie achterlaten.