Die Antwoord tweede headliner op Rock For People 2017

Kees de Jong 1 maart 2017 Reacties staat uit voor Die Antwoord tweede headliner op Rock For People 2017

 

De Zuid-Afrikanen van Die Antwoord zijn de tweede headliner van Rock For People, dit maakt de organisatie vandaag bekend. De formatie zal de eerste festivaldag op 4 juli afsluiten. Naast headliner Die Antwoord maakte Rock For People eerder al headliner Evanescence en andere namen, zoals Comeback Kid en Cage The Elephant bekend.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot een festivalterrein, waar Rock For People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 60,- euro via www.rockforpeople.cz.

Je kunt geen reactie achterlaten.