Sziget Festival 2017 verwelkomt PJ Harvey, Alt-J e.v.a.

Kees de Jong 22 februari 2017 Reacties uitgeschakeld voor Sziget Festival 2017 verwelkomt PJ Harvey, Alt-J e.v.a.

Eerder werden artiesten als Flume, Kasabian en Interpol al aangekondigd voor Sziget Festival. Zojuist zijn er weer nieuwe namen toegevoegd aan de line-up en die liegen er niet om: PJ Harvey, Alt-J, Rudimental (live), George Ezra, White Lies, Dubioza Kolektiv, The Naked and Famous, Mando Diao, Anne-Marie, Andy C, Watsky, Nothing But Thieves, Léon, Bear’s Den, Chef’Special, De Staat, Valentino Khan, The Strypes, Rone, Weval, Steve Aoki en Nervo.

Sziget vindt plaats van 9 tot en met 16 augustus 2017 in Boedapest, Hongarije. Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiële kanalen en kosten 299 euro (7-Day Pass), 275 euro (5-Day Pass) of 65 euro (dagkaart).

Je kunt geen reactie achterlaten.