Veel nieuwe namen Rock For People 2017 met o.a. Comeback Kid en The Picture Books

Kees de Jong 21 februari 2017 Reacties staat uit voor Veel nieuwe namen Rock For People 2017 met o.a. Comeback Kid en The Picture Books

Het Tsjechische Rock For People maakte vandaag in geheel eigen stijl de volgende namen bekend voor de 2017 editie: Sam Alone & The Grave Diggers, The Picture Books, Spring King, de Franse deathcore van Tagada Jones, de Zweden van Imminence, Novelists, Eskimo Callboy, hardcorefeestband Deez Nuts en hardcoregiganten Comeback Kid.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot een festivalterrein, waar Rock For People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 60,- euro via www.rockforpeople.cz.

Je kunt geen reactie achterlaten.