Justin Bieber naar Pinkpop 2017

Julien L'Ortye 15 februari 2017 Reacties uitgeschakeld voor Justin Bieber naar Pinkpop 2017

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het hoge woord er dan ook echt uit: Justin Bieber komt naar Pinkpop. Na de bekendmaking van zijn (tour)maatje Martin Garrix werd er in de wandelgangen al veelvuldig over gesproken, maar vanochtend maakte de organisatie het dan ook echt bekend. De Canadese megaster zal het festival op 3 juni headlinen.

Na Green Day, System Of A Down, Kings of Leon, Nu of Nooit-winnaar The Ten Bells én dus Martin Garrix, is Justin Bieber de zesde naam die bekend is. Het festival vindt plaats van 3 tot en met 5 juni, de rest van de line-up en alle ticketinformatie zal bekend worden gemaakt tijdens de traditionele perspresentatie, op 8 maart in Paradiso.

Je kunt geen reactie achterlaten.