Marmozets, Cage The Elephant en Slaves naar Rock For People 2017

Kees de Jong 1 februari 2017 Reacties staat uit voor Marmozets, Cage The Elephant en Slaves naar Rock For People 2017

Rock For People 2017 heeft vandaag nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up. Het Tsjechische festival maakt de komst van Marmozets bekend. Deze zogeheten math-rock-formatie rondom Rebecca Macintyre beleeft in juli 2017 het Tsjechisch debuut. Naast Marmozets heet Rock For People ook de Britten van Slaves welkom. Een band die met hun garage punk voor de nodige opschudding zal zorgen op het festivalterrein. Naast eerder genoemde bands voegt het festival ook Grammy-winnaar Cage The Elephant aan het affiche toe.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot een festivalterrein, waar Rock For People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 60,- euro via www.rockforpeople.cz.

Je kunt geen reactie achterlaten.