Lollapalooza Paris 2017 pakt uit met The Weeknd, Red Hot Chili Peppers e.a.

Kees de Jong 17 januari 2017 Reacties staat uit voor Lollapalooza Paris 2017 pakt uit met The Weeknd, Red Hot Chili Peppers e.a.

Na onder meer Chili, Argentinië en Duitsland krijgt Frankrijk ook een editie van Lollapalooza. Lollapalooza Paris zal, zoals de naam verklapt in Parijs plaatsvinden. De namen op het affiche liegen er niet om, met onder meer The Weeknd, Imagine Dragons, Red Hot Chili Peppers en Lana Del Rey als grote publiekstrekkers. Er is echter ook ruimte voor kleinere namen op het programma, zoals Rival Sons, Bear’s Den en Glass Animals. Het complete programma vind je hieronder.

lollapaloozaparis2017

Zaterdag 22 juli
The Weeknd, Imagine Dragons, London Grammar, The Roots, The Hives, LP, Martin Solveig, Tchami, Skepta, Glass Animals, Milky Chance, Kaleo, Yellow Claw, Oliver Heldens, Crystal Fighters, Jauz, Joyryde, Bear’s Den, Black Tiger Sex Machine, Tiggs Da Author, Anna Kova, Jeremy Loops, Max Jury, Moksi, Cinnamon

Zondag 23 juli:
Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, DJ Snake, Alt-J, Pixies, Marshmello, IAM, Liam Gallagher, Editors, La Femme, Walk Off The Earth, Rival Sons, Don Diablo, Alan Walker, Slushii, Nghtmre, Tom Odell, Seasick Steve, Oscar and The Wolf, Don Broco, Tess, Henri PFR, Dustycloud, Kikkr

Lollapalooza Paris vindt plaats in het Hippodrome de Longchamp te Parijs op zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site en gaan weg voor 79 euro (dagkaart) en 149 euro (combiticket).

Je kunt geen reactie achterlaten.