Eerste namen Rock For People 2017 met o.a. headliner Evanescence

Kees de Jong 14 december 2016 Reacties staat uit voor Eerste namen Rock For People 2017 met o.a. headliner Evanescence

Het Tsjechische festival Rock For People komt vandaag met de eerste namen voor de line-up van 2017. Gedurende de gehele ochtend kwamen om het uur de volgende namen naar buiten: The Bloody Beetroots (live), headliner Evanescence, Foster The People en een van de snelste opkomende bands uit het Verenigd Konijkrijk: Moose Blood.

Rock For People vindt plaats van 4 tot en met 6 juli in het Tsjechische Hradec Kralove. Het oude vliegveld van deze stad wordt omgebouwd tot een festivalterrein, waar Rock For People sinds 2007 de bezoekers welkom heet. Tickets zijn te koop vanaf 60,- euro via www.rockforpeople.cz.

Je kunt geen reactie achterlaten.