Kings of Leon en Martin Garrix naar Pinkpop 2017

Julien L'Ortye 12 december 2016 Reacties uitgeschakeld voor Kings of Leon en Martin Garrix naar Pinkpop 2017

Het Landgraafse festival Pinkpop heeft vanochtend de komst van twee grote namen bekend gemaakt: zowel de Amerikaanse rockband Kings of Leon als onze eigen megaster en DJ Martin Garrix zullen in juni naar het zuiden van het land afreizen. Daarnaast werd afgelopen weekend de Nu Of Nooit-winaar bekend, die traditioneel het festival opent. Deze eer is komende editie weggelegd voor The Ten Bells.

Pinkpop vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 juni, de kaartverkoop voor het festival start op 11 maart. Verdere informatie over het festival is er nog niet, maar andere namen zullen naar alle waarschijnlijkheid op de traditionele perspresentatie volgen.

Je kunt geen reactie achterlaten.