Jesu en Sun Kil Moon in Muziekgebouw aan ’t IJ

Kees de Jong 13 september 2016 Reacties staat uit voor Jesu en Sun Kil Moon in Muziekgebouw aan ’t IJ

Op dinsdag 20 september spelen Jesu en Sun Kil Moon gezamenlijk een show in Muziekgebouw aan ’t IJ. Dit exclusieve optreden  is onderdeel van de reeks The Rest Is Noise die plaats biedt aan artiesten die alle genrehokjes te buiten gaan.

Mark Kozelek (Sun Kil Moon, ex-Red House Painters) en Justin Broadrick (Jesu, Godflesh) brachten eerder dit jaar een goed ontvangen album uit. Op deze titelloze plaat worden Kozeleks melancholische geïmproviseerde teksten ondersteund door de dronende gitaarriffs en ambientklanken van Broadrick. Ze kregen bovendien hulp van onder meer Will Oldham, Alan en Mimi van Low en Slowdive’s Rachel Goswell. Live worden ze bijgestaan door Steve Shelley (ex-Sonic Youth).

Voor deze unieke show zijn nog kaarten beschikbaar via de zaal. CJP-leden krijgen bovendien 5 euro korting.

Je kunt geen reactie achterlaten.