Aanstaande maandag in het Amsterdamse Bos: Frank Turner

Julien L'Ortye 30 augustus 2016 Reacties staat uit voor Aanstaande maandag in het Amsterdamse Bos: Frank Turner

Komende maandag staat Frank Turner in het Amsterdamse Bos. De punkfolkzanger is een graag geziene gast in Nederland, waar hij vorig jaar nog het hoofdpodium van Pinkpop plat speelde. Deze avond kun je de Engelsman opnieuw in de openlucht zien, in het bostheater waar al eerder deze zomer onder meer The Common Linnets, Maaike Ouboter en Candi Station optraden. Support is er in de vorm van Call It Off en Tim Van Tol – al met al een avondvullend programma.

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via deze link en kosten 30 euro per stuk. Met een CJP-pas krijg je hier nog eens vijf euro korting op.

FRANK TURNER PUNK FLYER V2

Je kunt geen reactie achterlaten.