Blokkenschema Lowlands 2016 bekend

Kees de Jong 28 juli 2016 Reacties staat uit voor Blokkenschema Lowlands 2016 bekend

Het blokkenschema van Lowlands is bekend. De organisatie onthulde gisteren het tijdschema voor de twaalf podia die het festival rijk is. Op vrijdag is Muse headliner, zaterdag is deze spot aan Disclosure gegeven en zondag sluit LCD Soundsystem de hekken. Verder opvallend: vijf kwartier Sigur Rós in de Alpha op zaterdagavond, Hans Teeuwen in de Alpha op de vroege zondagmiddag en Foals in de relatief kleine Bravo. Er valt dit jaar genoeg te kiezen. Baan jezelf een weg door lastige keuzes en dilemma’s en stel je ideale programma zelf samen.

Lowlands vindt van 19 tot en met 21 augustus plaats in Biddinghuizen, gelegen in de Flevopolder. Kaarten zijn nog beschikbaar voor 185 euro (inclusief servicekosten).

Je kunt geen reactie achterlaten.