The Chemical Brothers, Editors e.a. voor Sziget Festival 2016

Kees de Jong 8 juni 2016 Reacties staat uit voor The Chemical Brothers, Editors e.a. voor Sziget Festival 2016

Sziget is haast uitverkocht maar voegt nog een sloot namen toe aan de line-up waar je u tegen zegt. Zo zijn The Chemical Brothers, Editors, Tinie Tempah, BOY, BØRNS, Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Noisia, Kasra, Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo, Laidback Luke, Apster, StadiumX, Breathe Carolina, Nick Talos, Blinders, 2empress, Ravitez, Las Salinas en Yves V aan het affiche toegevoegd.

Het Hongaarse festival vindt plaats van 10 tot en met 17 augustus in Boedapest. Er zijn alleen nog een beperkt aantal 7-dagenkaarten verkrijgbaar, dus wees snel als je nog een kaartje wil scoren.

Je kunt geen reactie achterlaten.