Down The Rabbit Hole: laatste muzieknamen en blokkenschema online

Daniël de Borger 27 mei 2016 Reacties staat uit voor Down The Rabbit Hole: laatste muzieknamen en blokkenschema online

Vandaag heeft Mojo de laatste muziekacts bevestigd en het blokkenschema bekendgemaakt voor Down The Rabbit Hole. The Cinematic Orchestra, Vaudou Game, The Sore Losers, Baloji & L’Orchestre De La Katuba en Woods zijn aan het programma toegevoegd.

THE CINEMATIC ORCHESTRA
Dit Britse nujazz- en elektronica-orkest bestaat uit louter topmuzikanten, aangevoerd door Jason Swincoe, die ooit begon als verkoopmedewerker bij het indie-label Ninja Tune maar zijn eigen dromen over een filmische jazzplaat niet uit zijn hoofd kreeg. Met The Cinematic Orchestra slaan Swincoe en zijn vijf kompanen een brug tussen classic instrumentale filmscores en vogelvrije jazz, soul, hiphop en bezielde vocals.

VAUDOU GAME
Vaudou Game speelt graag met vuur. Peter Solo en zijn polyritmisch strakke zesmansorkest bundelen 70’s-afrogrooves met de onontkoombare oerkracht van eeuwenoude voodoorituelen uit Togo. Vaudou Game laat de heilige geest van Fela en Jimmy James in ons aardse dansparadijs neerdalen, waar onweerstaanbare blues, soul en funk elke heiden onherroepelijk tot heupschudden bekeerd wordt.

THE SORE LOSERS
Meer Belgen? The Sore Losers is het heetste exportproduct van Hasselt en omstreken. Dit viertal trapt blues, folk en country in een oliebevlekte hoek van de garage en rock & rollt door tot de vlammen aan het plafond likken. Weinig woorden, veel korte metten; The Sore Losers zijn hier niet om vrienden te maken, maar om alle haringen uit de tent te spelen.

BALOJI & L’ORCHESTRE DE LA KATUBA
De Walloons-Congolese rapper Baloji brak als tiener in de jaren ’90 gigantisch door als MC Balo in de Franstalige rapformatie Starflam. Twintig jaar, een groot aantal radiohits en een bak aan ervaring later heeft hij zich ontkiemt als soloartiest en mixt hij westerse dance en urban met de Congolese rumba en mutuashi en Nigeriaanse funk en reggae. Live wordt hij bijgestaan door zijn L’orchestre de La Katuba en ontpopt iedere show zich tot een zonnig, eclectisch dansfeest.

WOODS
De Amerikaanse freakfolkband Woods zit een festival als Down The Rabbit Hole als gegoten. En vice versa, want wat is er lekkerder dan wegdromen bij warme orgels, koperen blazers, klaterende gitaren en de falsetto van zanger Gregory Earl?

Het volledig blokkenschema voor Down The Rabbit Hole is hier te vinden: http://bit.ly/1TE6lua
De kaartverkoop gaat hard: op dit moment zijn er nog 1.368 tickets verkrijgbaar.

Eerder werd bekend dat o.a The National, PJ Harvey, Anohni, MacDeMarco, Glen Hansard, Flume, Daughter, De Staat, Fresku, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, Charles Bradley & His Extraordinaires, Courtney Barnett, Ty Segall and the Muggers, Savages en Mura Masa naar het festival komen. Binnenkort volgen meer bevestigingen waaronder ook de invulling van een aantal nieuwe projecten. Op www.downtherabbithole.nl is een uitgebreide omschrijving van het tot nu toe aangekondigde programma te vinden.

De kaartverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl. Er worden alleen driedagen-kaarten verkocht waarbij een plek op de tentencamping is inbegrepen. Een ticket kost slechts €125,- (excl. servicekosten). Voor bezoekers die in een grote groep komen, geldt een speciale groepskorting: voor €1.188,- kunnen 12 tickets worden gekocht waarmee een ticket ook slechts €99,- per persoon kost.

DOWN THE RABBIT HOLE 2016

Vrijdag 24 juni – zondag 26 juni
De Groene Heuvels, Beuningen

Festivalticket: €125,- (excl. servicekosten)
3 dagen festival + plek op de tentencamping

Groepsticket: €1.188 (excl. servicekosten)
12 personen, 3 dagen festival + plek op de tentencamping

Parkeerticket: €15,- (incl. servicekosten). Bij de kassa op het terrein kost een parkeerticket €25,-

Camper Camping-ticket: €69,- (incl. servicekosten)

Accommodaties en Rabbit Resort: een overzicht en kaartverkoop van de aanvullende overnachtingsmogelijkheden: http://tickets.campsolutions.nl/dtrh

Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60cpm)

Down The Rabbit Hole op Facebook

Je kunt geen reactie achterlaten.