Peter Hook in Nederland voor zes Joy Division-shows

Kees de Jong 13 april 2016 Reacties uitgeschakeld voor Peter Hook in Nederland voor zes Joy Division-shows

Niemand minder dan Peter Hook, mede oprichter van zowel Joy Division als New Order, is in het land. Hook zal met zijn band The Light een reeks van zes optredens doen waarin zijn oude band geëerd wordt. Peter Hook and the Light zullen daarbij de Joy Division-platen Unknown Pleasures (1979) en Closer (1980) integraal vertolken. Geopend zal worden met een speciale New Order-set.

Vanavond staat Peter Hook in Doornroosje. Zondag staat het gezelschap in de Eindhovense Effenaar, 36 jaar na de show die Joy Division in de oude Effenaar deed. Wij zullen verslag doen. Hieronder vind je een overzicht van de volledige tournee. Kaartjes kosten 20 euro en zijn te koop via de concertzalen.

  • 13 april: Peter Hook @ Doornroosje, Nijmegen
  • 14 april: Peter Hook @ Muziekgieterij, Maastricht
  • 15 april: Peter Hook @ TivoliVredenburg, Utrecht
  • 17 april: Peter Hook @ Effenaar, Eindhoven
  • 18 april: Peter Hook @ Paradiso, Amsterdam
  • 19 april: Peter Hook @ Hedon, Zwolle

Je kunt geen reactie achterlaten.