Deafheaven @ Paradiso, 9 maart

Daniël de Borger 2 maart 2016 Reacties staat uit voor Deafheaven @ Paradiso, 9 maart

Deafheaven_Nieuws01

Deafheaven begon in 2010 als een stel opgeschoten punkers aan hun muzikale carrière. Het eerste wapenfeit ‘Roads to Judah’ werd goed ontvangen door de pers, maar het grote publiek bleef uit. In 2013 verrasten ze vriend en vijand met het genre-overschrijdende ‘Sunbather’. Het album is een mengsel van black metal, shoegaze en ambient. Het is een frisse, maar uiterst harde wind die door muziekwereld waait. De band uit San Francisco bewijst ook op het derde album ‘New Bermuda’ de black metal goed te combineren met melodieuze composities.

Deafheaven + Myrkur
Woensdag 9 maart 2016
Paradiso grote zaal
Hoofdprogramma: 20:30 uur
Voorprogramma: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Entree: 17,50 excl. lidmaatschap
http://paradiso.nl/web/Agenda-Item/Deafheaven.htm

Je kunt geen reactie achterlaten.