Hardcore talenten Dock 83 en Wreckage komen met split EP

Jeffrey Zweep 12 februari 2016 Reacties uitgeschakeld voor Hardcore talenten Dock 83 en Wreckage komen met split EP

Dock 83 en Wreckage, twee veelbelovende hardcorebands uit Nederland, komen met split-EP Silently, I will collapse. Op 20 februari vindt de releaseparty plaats in dB’s in Utrecht. Fysieke exemplaren van de split zullen verkrijgbaar zijn via Smithsfoodgroup DIY.

Beide bands komen uit Utrecht en waar Wreckage met hun melodische hardcore/metalcore meer beïnvloed is door acts als Counterparts, Defeater en Architects, neigt Dock 83 met hun singalongs en breakdowns naar de vibe van zeker bijvoorbeeld Parkway Drive, The Acacia Strain en Stray From The Path. Beide bands brachten vorig jaar een EP uit en nu is daar dus een split-EP. Silently, I will collapse is te streamen op de bandcamp-pagina’s van Dock 83 én Wreckage.

Je kunt geen reactie achterlaten.