The Last Shadow Puppets, Sigur Rós en 31 anderen voor Lowlands 2016

Kees de Jong 29 januari 2016 Reacties uitgeschakeld voor The Last Shadow Puppets, Sigur Rós en 31 anderen voor Lowlands 2016

Van 19 tot en met 21 augustus staat Lowlands 2016 op het programma. Vandaag heeft de organisatie de eerste 33 van ruim 250 artiesten bekendgemaakt. De grote namen op het affiche zijn Disclosure, LCD Soundsystem, The Last Shadow Puppets, Oscar And The Wolf, Sigur Rós en Eagles Of Death Metal.

Ook de rest van de namen mogen er wezen, te weten Chvrches, Collabs ft. Chris Liebing & Speedy J, Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Flatbush Zombies, Ghost, Jamie Woon, M83, Oh Wonder, Paul Kalkbrenner, Philip Glass Ensemble – Koyaanisqatsi Live!, Recondite (live), Rødhåd, Sleeping With Sirens, Sum 41, Tale Of Us, AURORA, The Black Madonna, Doctor Krapula, Dub Inc, España Circo Este, Frank Carter & The Rattlesnakes, Giraffage, Islam Chipsy, Mick Jenkins, The Rumjacks, Tiggs Da Author en Sevn Alias.

De ticketverkoop begint op zaterdag 6 februari om 11:00u. Early bird kaartjes (25.000 stuks) gaan weg voor 159 euro, een gewoon kaartje kost 175 euro.

Je kunt geen reactie achterlaten.