Drie topacts te zien in de Melkweg

Kees de Jong 28 september 2015 Reacties staat uit voor Drie topacts te zien in de Melkweg

De Melkweg heeft binnenkort weer drie acts van formaat geprogrammeerd: Maribou State, Young Fathers en Steve Earle & The Dukes.

Maribou State is al vier jaar bezig om de muziekscene te veroveren en lijkt daar met debuutalbum Portraits aardig in te slagen. Verwacht tijdens het optreden ook ouder werk en kijk vooral uit naar single ‘The Clown’.

Wanneer: donderdag 8 oktober om 19:30 in de Oude Zaal

Verfrissend, opzienbarend en verrassend. Drie woorden waarmee je Young Fathers zou kunnen omschrijven. Met het nieuwste album White Men Are Black Men Too gooide het trio hoge ogen en een tour langs grote festivals zoals Pitch, Melt! en Bestival volgde. Nu dan een solotour in de poppodia. Gaat dat zien.

Wanneer: donderdag 22 oktober om 19:30 in de Oude Zaal

Tja, wat moeten we nog zeggen over Steve Earle. Met drie Grammy’s in zijn zak en als vaandeldrager van de americana heeft hij een indrukwekkend cv. Naar de Melkweg neemt hij zijn vaste band The Dukes mee en zullen nummers van het dit jaar verschenen album Terraplane ongetwijfeld voorbijkomen.

Wanneer: donderdag 29 oktober om 19:30 in The Max

Je kunt geen reactie achterlaten.