London Calling Outdoors x Concerto 60 jaar

Daniël de Borger 11 februari 2015 Reacties uitgeschakeld voor London Calling Outdoors x Concerto 60 jaar

Naast de april editie van London Calling heeft het festival dit jaar ook een buiteneditie voor de muziekliefhebber in petto. Op zaterdag 16 en zondag 17 mei neemt London Calling samen met de Amsterdamse platenzaak Concerto die 60 jaar bestaat de gehele Tolhuistuin over. Onder de noemer London Calling Outdoors x Concerto 60 staat er een uitgebreid programma in de zalen, het restaurant, de expositieruimte én de tuin. De eerste namen zijn The Undertones, Soléy, Nadine Shah, Eaves, Pauw, Tobias Jesso jr, Kill It Kid, Nothing But Thieves, Aurora, JP Cooper en Kevin Morby. Meer namen volgen. Als eerste gaan de weekendaarten vrijdag 13 februari in de voorverkoop via Ticketmaster.

Verwacht een waar muzikaal feest dat zich overal afspeelt. Binnen en buiten. Van verstilde pracht in de Tuinzaal tot een groots podium in de tuin. Van de nieuwste muzikale acts waar London Calling bekend om staat tot jong Nederlands talent en het eindigt allemaal met de band waar London Calling ooit mee had willen beginnen: The Undertones. En in overeenstemming met het altijd overweldigende Concerto-aanbod zullen er ook klassieke klanken klinken, is er edgy jazz, een heus filmprogramma, een mobiele platenzaak en heerlijk eten en drinken. Van binnen naar buiten, van de lente naar de zomer.

London Calling Outdoors x Concerto 60

Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015

Locatie: Tolhuistuin, Amsterdam-Noord

Prijs: passe-partout €40 incl. daglidmaatschap, verkrijgbaar vanaf vrijdag 13 februari

Aanvang: 13:00

Meer informatie: www.londoncalling.nl

Je kunt geen reactie achterlaten.