London Grammar naar de Heineken Music Hall, Amsterdam

Daniël de Borger 1 juli 2014 Reacties uitgeschakeld voor London Grammar naar de Heineken Music Hall, Amsterdam

LondonGr_header

London Grammar geeft op 8 oktober een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam, zo maakte concertorganisator Mojo vandaag bekend.

Het gaat het Britse indiepoptrio rondom frontvrouw Hannah Reid voor de wind.  Na hun zeer succesvolle debuutalbum ‘If You Wait’ uit 2013, een optreden op London Calling afgelopen november en meest recentelijk een uitverkochte show in de Melkweg, mag de gehypte band wederom zijn opwachting maken in ons landje.

Frontvrouw Hannah Reid is met haar dramatisch-extatische stem het onbetwiste middelpunt van de band dat in 2009 samen met gitarist Dan Rothman en multi-instrumentalist Dot Major werd opgericht. De act heeft een sound dat ergens op het kruispunt ligt tussen The XX, Florence and the Machine, James Blake en Jessie Ware, maar dan wel met duidelijke invloeden van 90’s triphopacts zoals Portishead en Massive Attack.

De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 4 juli aanstaande. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en kosten 32 euro per stuk.

Je kunt geen reactie achterlaten.