Brand New volgende week in Zwolse Hedon

Jeffrey Zweep 17 april 2014 Reacties uitgeschakeld voor Brand New volgende week in Zwolse Hedon

De wortels van Brand New liggen ergens in een kelder in New York. Hier werd in 2000 gewerkt aan stevige nummers die volgens de bandleden iedereen moest en zou horen. Het eerste album Your Favorite Weapon uit 2001 klinkt poppy maar op opvolger Deja Entendu uit 2003 is al een meer volwassen geluid te horen en het ontvangt lovende kritieken van de pers. Na een lange stilte verschijnt in 2006 een donkere en mindere directe plaat genaamd The Devil and God Are Raging Inside Me, waarna de band zich met het album Daisy uit 2009 begint te focussen op het Europese publiek. Brand New staat dinsdag 22 april in de Zwolse Hedon, tickets koop je hier.

Je kunt geen reactie achterlaten.