Young The Giant ook naar Pinkpop 2014

Julien L'Ortye 20 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Young The Giant ook naar Pinkpop 2014

Vorige week werd al een groot blik met Pinkpop-namen opengetrokken tijdens de perspresentatie in Paradiso, maar vandaag kunnen we nog een nieuwe naam aan de line-up toevoegen. Young The Giant zal tijdens het festival op de Brand Bier Stage te zien zijn.

The Rolling Stones, Arctic Monkeys en Metallica zullen het festival headlinen, daarnaast zijn onder meer John Mayer, Editors, Stromae en Avenged Sevenfold bekend gemaakt. De kaartverkoop is inmiddels gestart; weekendtickets en de kaarten voor de zaterdag (met de Stones) zijn reeds uitverkocht. Dagkaarten voor de zondag en maandag zijn wel nog beschikbaar en kosten 90 euro inclusief servicekosten.

Je kunt geen reactie achterlaten.