The Rolling Stones naar Pinkpop 2014

Julien L'Ortye 12 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor The Rolling Stones naar Pinkpop 2014

Na maanden van speculeren is het hoge woord er dan eindelijk uit: The Rolling Stones komen naar Pinkpop. Dit maakte de band zelf bekend middels hun eigen smartphoneapp. Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood en Charlie Watts zullen op zaterdag 7 juni de eerste festivaldag afsluiten.

De Stones worden toegevoegd aan het lijstje met namen dat uit onder andere Stromae, Metallica, Editors, Mastodon, Bastille en Rudimental bestaat. Pinkpop vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 juni; de kaartverkoop start aanstaande zaterdag. Later vandaag vindt de perspresentatie in Paradiso plaats, waar het gros van de rest van het affiche en informatie over de kaartverkoop bekend zal worden.

Je kunt geen reactie achterlaten.