Royal Blood en Public Access T.V. bevestigd voor London Calling

Daniël de Borger 25 februari 2014 Reacties uitgeschakeld voor Royal Blood en Public Access T.V. bevestigd voor London Calling

De line-up van London Calling op 9 en 10 mei is wederom aangevuld met twee pareltjes van bands: de veelbesproken rockband Royal Blood en “New York’s Hottest New Band” Public Access TV. Eerder werd de komst van onder meer Wolf Alice, Childhood, Jungle, Telegram, Arthur Beatrice en Gambles bevestigd.

Royal Blood klinkt als een grote gitaarrockband maar is een hip duo zonder gitaar. Onvoorstelbaar  maar waar. Zanger-bassist Mike Kerr en drummer Ben Thatcher uit Brighton zorgen samen voor dit kunststukje. Bikkelhard, onverwoestbaar, met een muur van geluid en zonder enige concessie overstuurde de band reeds twee singles de wereld in die beiden insloegen als een bom.

“New York’s Hottest New Band”, aldus NME: Public Access T.V. heeft met de single ‘Monaco’ de hype flink aangewakkerd. De band maakt springerige, strakke indierock die direct doet denken aan The Strokes. Afgelopen januari speelde zij pas de allereerste show; vers van de pers dus. Veel is er over Public Acces TV nog niet bekend, maar dat maakt de buzz rondom het jonge drietal des te groter. Absoluut niet te missen op London Calling.

De line-up van London Calling op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei ziet er nu zo uit: Royal Blood, Public Access T.V., Jungle, Solids, Desperate Journalist, Wolf Alice, Arthur Beatrice, Ice Choir, The Proper Ornaments, Hospitality, The Delta Riggs, Gambles, San Fermin, Childhood, Telegram en Menace Beach. De dagindeling wordt later bekend gemaakt.

London Calling

Datum: vrijdag 9 en zaterdag 10 mei 2014
Prijs: €20,00 dagkaart en €35,00 passe-partout excl. lidm. (€3,50 p.maand / €25 p.jaar)
Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30
Meer info: www.londoncalling.nl en www.paradiso.nl

Je kunt geen reactie achterlaten.