Nieuwe video en tourdata voor eigentijds droompopduo In The Valley Below

Daniël de Borger 2 september 2013 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe video en tourdata voor eigentijds droompopduo In The Valley Below

itvbwood1C

In navolging van ons eerdere bericht over In The Valley Below kunnen we met vreugde de nieuwe video van de zeer geslaagde single ‘Peaches’ aankondigen. Het uit LA (USA) afkomstige duo, bestaande uit Angela Gail en Jeffrey Jacob, bespeelt de luisteraar met donkere, romantische droompop.

Eerder dit jaar viel In The Valley Below al even live te bewonderen op het Indiestad Festival en meest recentelijk presenteerde de band hun gelijknamige EP. Voor degenen die het duo nog niet heeft zien optreden; niet getreurd. In november zullen ze namelijk het voorprogramma verzorgen voor White Lies.

De band staat op vrijdag 8 november in de Effenaar en op donderdag 7 november in Paradiso. Kaarten gaan weg voor 27,50 euro via de welbekende voorverkoopadressen.

www.inthevalleybelow.com

Je kunt geen reactie achterlaten.