Zaterdag eerste editie Making Waves

Jeffrey Zweep 27 augustus 2013 Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag eerste editie Making Waves

Op zaterdag 31 augustus vindt de eerste editie van Making Waves plaats. Het festival, georganiseerd door Full Spectrum, heeft een zeer diverse line-up. Op de zomerse locatie van Woodstock 69, eerder dit jaar uitgeroepen tot ‘Beste strandtent van Nederland’, zijn a balladeer, DJ DNS ft Diggy Dex en Tinlicker de headliners van het festival. Verder spelen The Benelux, Skiggy Raps, Aestrid, Démira Jansen, 3rd Floor Magic, Minus The Tiger en Chris Kok op het festival. Making Waves kent naast de live muziek diverse extreme sports demo’s, een BBQ en het Full Spectrum DJ-team. De toegang tot het festival is gratis.
Poster Making Waves

Je kunt geen reactie achterlaten.