London Calling voegt PAPA toe

Arend Oosterlee 23 augustus 2013 Reacties uitgeschakeld voor London Calling voegt PAPA toe

Nieuw op de nu al prachtige line-up van de eerstvolgende editie van London Calling: PAPA. Deze uit Los Angeles afkomstige band wordt geleid door Darren Weiss, die eerder drumde in het vorig jaar opgebroken Girls. In PAPA neemt hij niet alleen plaats achter de drumkit, maar neemt hij ook de zangpartijen voor zijn rekening. De band maakt popliedjes met een rauw randje, zoals te horen op singles ‘I Am The Lion King’ en ‘If You’re My Girl, Then I’m Your Man’.

Naast Papa zijn MS MR, The Dodos, Mac DeMarco, Porcelain Raft, Wolf Alice, Bleached, Findlay, Ruen, Brothers, London Grammar, Ball Park Music, Fyfe, Nadine Shah, Kid Karate, Koreless, Lulu James, Thunderbird Gerard, Outfit en Circa Waves te aanschouwen in beide zalen van Paradiso op 1 en 2 november. Kaarten zijn te koop via de website van London Calling.

Je kunt geen reactie achterlaten.