Lady Gaga kondigt single ‘Applause’ aan

Daniël de Borger 1 augustus 2013 Reacties uitgeschakeld voor Lady Gaga kondigt single ‘Applause’ aan

Lady Gaga heeft deze week aangekondigd dat de eerste single van haar nieuwe album ARTPOP  ‘Applause’ zal zijn. De single zal vanaf maandag 19 augustus wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het artwork voor de single is gefotografeerd door het bekende duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

ARTPOP, het vierde studioalbum van het avantgardistische popicoon, verschijnt op maandag11 november. Het album gaat vergezeld van een app, die muziek en kunst wil verenigen en “de muziekindustrie een nieuw tijdperk in wil loodsen”. Kijk hier voor meer info over Gaga’s nieuwe missie. Vanwege de grote vraag naar Lady Gaga’s album is de pre-order vervroegd naar 19 augustus, de datum dat ook ‘Applause’ uitkomt. Fans die de single op iTunes kopen, kunnen dan meteen het album vooruitbestellen.

Lady Gaga, die eerder dit jaar door Time Magazine werd uitgeroepen tot de op een na meest invloedrijke persoon van dit decennium, zal haar nieuwe single voor het eerst live ten gehore brengen tijdens de MTV Video Music Awards. De show wordt op zondag 25 augustus live op MTV uitgezonden vanuit Brooklyn, New York.

lady-gaga-nude-art-pop-cover 600

Je kunt geen reactie achterlaten.