Blokkenschema voor Lowlands 2013 bekend

Daniël de Borger 1 augustus 2013 Reacties uitgeschakeld voor Blokkenschema voor Lowlands 2013 bekend

Het heetste nieuws van de dag is een feit. Vandaag werd namelijk het blokkenschema voor Lowlands 2013 bekend gemaakt. Nog maar twee weken en de 21e editie van dit jaarlijkse feest in Biddinghuizen kan weer losbarsten. Dit jaar zullen onder meer Franz Ferdinand, Editors, Bonobo, Foals, Kendrick Lamar, The Joy Formidable, Slayer en Nick Cave and the Bad Seeds hun opwachting maken. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Bekijk hier het schema en begin alvast met plannen.

Voor wie mobiel op de hoogte wil blijven van alle festivalnieuwtjes en geen zin heeft in een verfrommeld blokkenschema in de broekzak, zijn er ook nog de handige apps voor iPhone en Android te downloaden.

—–
A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE
16 + 17 + 18 augustus 2013
Evenemententerrein Walibi Holland Biddinghuizen
UITVERKOCHT
www.lowlands.nl

Je kunt geen reactie achterlaten.