Laatste muzieknamen Lowlands 2013 bekendgemaakt

Daniël de Borger 30 juli 2013 Reacties uitgeschakeld voor Laatste muzieknamen Lowlands 2013 bekendgemaakt

De Lowlandskoorts neemt langzaam maar zeker toe. De organisatie maakte namelijk vandaag de laatste namen bekend. Met onder meer Miles KaneCrystal Fighters en The 1975 is de line-up nu dan toch eindelijk compleet.

Niemand maakt britrocker Miles Kane wat na zijn bejubelde debuutalbum en dan nu een geweldige plaat nummer twee. Verwacht een ware explosie op het hete snijvlak van merseybeat en glamrock!

De onweerstaanbare partyvibe van Crystal Fighters is ook te vinden op hun nieuwe album ‘Cave Rave’, die bol staat van zomerse instanthits, die traditioneel Baskische instrumenten als txalaparta’s en txistus versmelten met moderne synths en beats.

Met het gigantische symfonieorkest The World Orchestra halen we letterlijk een van de allergrootste acts ooit naar Lowlands Paradise, waarmee ons al toch al niet misselijke klassieke programma helemaal druipt van de slick glanzende internationale allure.

En dit is het volledige rijtje dat de line-up compleet maakt:

The 1975 | Crystal Fighters | Deep Sea Arcade | Delv!s | Forest Swords | Little Green Cars | London Grammar | Los Chinches | Miles Kane | Patchanka | The Staves | The World Orchestra

En ’s nachts gaan we natuurlijk lekker lang door! Elke Lowlandsnacht kan er er ouderwets gefeest worden in de India, de Grolsch en de Lima met de nachtprogramma’s ’90s Alternative, Global cLIMAx to the Bass (feat. Gato Preto, Fellow & Tommi aka Cafe de Calaveras), Kill All Hipsters, Pop-O-Matic hosted by DJ St. Paul & VJ Switchdoctor, Afroodoo met DJ Bertú en DJ Safri, Superstijl, Dosvedanya met DJ Pizdabolkin & Kameraden enSwingtastic. Voetjes van de vloerrrr!

Aanstaande donderdag 1 augustus kun je alles lezen over alle acts in de Lowlands Programmakrant (bijlage nrc.next) en de Mobile Guide (app)! Ook kan het puzzelen dan eindelijk beginnen, want het blokkenschema komt ook online te staan!

—–
A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE
16 + 17 + 18 augustus 2013
Evenemententerrein Walibi Holland Biddinghuizen
UITVERKOCHT
www.lowlands.nl

Je kunt geen reactie achterlaten.