Regina Spektor @ Paradiso uitverkocht

Daniël de Borger 25 juli 2013 Reacties uitgeschakeld voor Regina Spektor @ Paradiso uitverkocht

Op 31 juli komt de klassiek geschoolde Russisch-Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Regina Spektor terug naar Nederland voor een eenmalig, inmiddels stijf uitverkocht concert in Paradiso. Dit is haar eerste Nederlandse show na het verschijnen van haar jongste album ‘What We Saw From The Cheap Seats’ uit 2012.

De muziek van Spektor, die geassocieerd wordt met anti-folk, laat zich het beste omschrijven als experimenteel en verrassend. De liedjes zitten ingenieus in elkaar en worden omlijst door een prachtige stem en pianospel. New York Times schreef “Ms. Spektor can write pop songs when she wants to. 
But pop is far from the only thing she wants.”. En NPR Music: “A singular songwriting voice that spans genres and personas with grace and apparent ease.”

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door special guest Only Son.

Beluister hieronder haar nieuwe single om alvast in de stemming te komen.

Je kunt geen reactie achterlaten.