Complete line-up Stone Rock bekend

Jeffrey Zweep 19 juni 2013 Reacties uitgeschakeld voor Complete line-up Stone Rock bekend

Het gratis festival aan de voet van de Zwevende Kei te Dalfsen, Stone Rock, heeft de volledige programmering bekend gemaakt. Verdeeld over twee podium zullen op 22 juni de gehele dag bands optreden. Op het hoofdpodium, het Nozem Oil Mainstage, trapt Hey Kid om 14:30 af. Vervolgens is het de beurt aan Backcorner Boogie Band, Maison Du Malheur, Elementary Pinguins, Black Bottle Riot, Black Spiders en headliner Memphis Maniacs. Op het kleinere Ready 2 Rock podium mag Skintight Mason het festival pom 14:00 uur af trappen.  Daarna is het tijd voor Lick, Sunday Kids, Poor John, Dirt Dawgs, The City Hollers en Gingerpig. Het festival wordt afgesloten met een rock dj-set van de heren van Sabotage.

Het Stone Rock Festival vindt zaterdag 22 juni vanaf 14:00 uur plaats op het terrein aan de voet van de Zwevende Kei, naast het treinstation te Dalfsen.

Je kunt geen reactie achterlaten.