London Calling data november bekend

Daniël de Borger 7 juni 2013 Reacties uitgeschakeld voor London Calling data november bekend

De eerste London Calling editie van 2013 zit er weer op. Het showcasefestival in Paradiso keert terug op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2013. De eerste namen worden spoedig bekend gemaakt.

Het was een geslaagd London Calling weekend met verrassingen, nieuwe ontdekkingen, veel diversiteit en een volle dansvloer tot diep in de nacht. Nagenieten van London Calling kan met video’s, foto’s en verslagen die zijn gemaakt door 3voor12 op www.londoncalling.nl Inmiddels zijn de data voor de volgende editie bekend: vrijdag 1 november en zaterdag 2 november.

De passe-partouts van London Calling gaan zaterdag 8 juni in de voorverkoop. Net als de laatste editie zijn de kosten €35,00 excl. lidmaatschap. Zaal open 18:00, aanvang 18:30. Kijk voor alle informatie over London Calling, video’s en nieuws en contactgegevens op www.londoncalling.nl

Volg ons ook via de social media:
Twitter: www.twitter.com/londoncallingnl
Instagram: www.instagram.com/londoncallingnl
Facebook: London Calling Festival

Je kunt geen reactie achterlaten.