XO Live maakt volledige programma bekend

Julien L'Ortye 17 april 2013 Reacties uitgeschakeld voor XO Live maakt volledige programma bekend

XO Live, het voormalige Extrema Outdoor, heeft haar volledige line-up naar buiten gebracht. Tijdens het eendaagse festival zullen onder meer Justice, Dada Life, Nicky Romero, Major Lazer en Knife Party acte de presence geven. Voor de eerst -en laatstgenoemde is het het enige optreden dat ze dit jaar op Nederlandse bodem zullen geven. Daarnaast zien we op het affiche Sub Focus, Solomun, Duke Dumont en Digitalism (speciaal openingsoptreden) en zal het Berlijnse label Innervisions met Henrik Schwarz, Âme en Dixon ook aanwezig zijn.

XO Live vindt plaats op 13 juli aan het strand van Aquabest, vlakbij Eindhoven. ‘Normale’ kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar voor 59 euro, de luxeuze XO Plus-tickets gaan voor 89 euro over de digitale toonbank. Hier vind je ook de rest van de line-up, met o.a. A-Trak en Sunnery James & Ryan Marciano.

Je kunt geen reactie achterlaten.