Groezrock 2013

Kees de Jong 24 maart 2013 Reacties uitgeschakeld voor Groezrock 2013

Groezrock 2013 komt er weer aan. Op zaterdag 27 april en zondag 28 april veranderd het Belgische Meerhout weer in één groot dorp voor alle punk-hardcore-ska-liefhebbers over de gehele wereld. Dit jaar heeft de organisatie de headliners Rise Against en Bad Religion weten te strikken.

Andere opvallende namen zijn Pure Love (dé nieuwe band van ex-Gallows-zanger Frank Carter ), Comeback Kid (Turn It Around-show met zanger Scott Wade ), Pennywise (met Jim Lindberg weer op zang), Killswitch Engage (met oude zanger Jesse Leach weer op zang ) en zo kunnen we nog wel even door gaan met speciale shows van: Strung Out, Midnight Souls (afscheidsshow), Sparta, Kid Dynamite, Flag, Rocket From The Crypt, The Starting Line en nog véél meer. Zie de flyer onderaan dit bericht voor de gehele line-up en klik hier voor de podiumindeling van Groezrock 2013.

Maar wat vind je er nog meer? Juist, de Akoestische Punk Meeting op de  camping de vrijdagavond voor het festival en natuurlijk de Macbeth Stage met onder andere de Nederlandse punkers van The 101’s en Nederlandse hardcore formatie All For Nothing en special guests Nations Afire en Like Torches. Like Groezrock op Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die plaats vinden in 2013.

Om even te ontsnappen aan de muziek organiseert Mike de Coene (Hardlife Promotion) dit jaar wederom de grootste punk-hardcoremarkt op Groezrock met distro’s vanuit alle uithoeken van Europa en bekendere namen zoals Impericon Clothing, Reflection Records, Epitaph Europe, het Belgische Funtime Records en meer.

Tickets:

Dagkaart: 70 euro
Combiticket: 110 euro
Camping: 15 euro

Deurprijs:
Dagkaart: 80 euro
Combiticket: 125 euro
Camping: 15 euro

gr2013-promo

Je kunt geen reactie achterlaten.