Binnenkort tijdens Indiestad: Buiteneditie London Calling op 18 en 19 mei in de Tolhuistuin.

Daniël de Borger 15 maart 2013 Reacties uitgeschakeld voor Binnenkort tijdens Indiestad: Buiteneditie London Calling op 18 en 19 mei in de Tolhuistuin.

Muziekliefhebbers van Amsterdam verzamelen! De makers van London Calling, twee keer per jaar in Paradiso, laten een lang gekoesterde wens in vervulling gaan en organiseren tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 18 en zondag 19 mei een buitenfestival in de mooie Tolhuistuin.

Deze London Calling buiteneditie combineert de kleinschalige manier van nieuwe artiesten ontdekken met de intieme sfeer van de Tolhuistuin. Verwacht daarnaast een hoop extra’s, zoals lekker eten van Hotmamahot en Jacques Jour en diverse samenwerkingsverbanden met Excelsior Recordings, Red Light Radio en andere culturele Tolhuistuinders. De Tolhuistuin bevindt zich in Amsterdam-Noord, twee minuten varen met de pont vanaf Centraal station. Dagkaarten zijn vanaf zaterdag 16 maart verkrijgbaar voor € 17,50 (excl. lidm.) en er is ook een passepartout à € 30.

Het programma bestaat uit een bonte verzameling bands en artiesten, heet van de naald, passend in de sfeer van de Tolhuistuin: vernieuwende singer-song writers zoals Chet Faker en David LeMaitre, subtiele zomermuziek van Mister and Mississipi en The Cayucas , hippe Scandinavische electronische pop van MØ en Kate Boy, de vrolijke Britpop van Bromheads (Jacket) – terug van weggeweest – en Satellite Stories, stoere garagerock van Bass Drum Of Death, het allernieuwste uit de UK met Wolf Alice, de Amsterdams/Britse dansrock van Elementary Pinguins  en de tropische pop van Concrete Knives.

London Calling in de Tolhuistuin

zaterdag 18 mei:
Mister and Mississippi / Young Galaxy / Chet Faker / Kate Boy / Wolf Alice / Satellite Stories / Cayucas / meer namen volgen

zondag 19 mei:
MØ / Bass Drum Of Death / Elementary Penguins / Bromheads / David LeMaitre / Concrete Knives / meer namen volgen

Tuin open: 13.00 uur / aanvang: 14.00 uur

Entree per dag: € 17,50 incl. lidm.  / passepartout: € 30 incl. lidm.

Gratis toegankelijk met Indiestadpassepartout (nog enkele verkrijgbaar via Concerto) i.h.k.v. Indiestad 18 t/m 26 mei. www.indiestad.nl 

Je kunt geen reactie achterlaten.