Nieuwe namen voor London Calling en Indiestad: Lord Huron en Treetop Flyers

Daniël de Borger 7 maart 2013 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe namen voor London Calling en Indiestad: Lord Huron en Treetop Flyers

Vandaag kunnen we weer twee nieuwe namen bekend maken voor Indiestad: Lord Huron (London Calling, zaterdag 25 mei) en Treetop Flyers (Paradiso kelder, dinsdag 21 mei). Lees hier meer informatie over de bands.

Lord Huron
London Calling 25 mei

Toen de singer-songwriter Ben Schneider in 2010 een week lang aan de kust van Lake Huron – een meer bij Michigan – verbleef kwam hij thuis met een stapeltje wonderschone folkliedjes. Hij besloot een band te beginnen en bracht in 2012 het debuutalbum ‘Lonesome Dreams’ uit. Een bejubelde plaat die vol staat met prachtige indiefolk met subtiele lagen elektronica en hele mooie afropopritmes. Een soort swingende versie van Fleet Foxes als er toch een vergelijking aan te pas moet komen. Het is vooral mooi en dan ook nog om op te dansen.

Treetop Flyers
Indiestad – Paradiso kelder 21 mei

De Londense band Treetop Flyers maakt toegankelijke, vriendelijke countrysoul die doet denken aan The Band, My Morning Jacket, Midlake en Band of Horses. Hartverwarmend en harmonieus. De ambitieuze band begon met het platspelen van werkelijk iedere Londense pub die er is, om vervolgens door te stomen naar het Britse clubcircuit. Vorig jaar werd de welverdiende oversteek naar Europa een feit, en nu het debuutalbum op komst is kan het bijna niet meer misgaan met het hardwerkende vijftal. De plaat van Treetop Flyers wordt eind april verwacht, en zal ‘The Mountain Moves’ heten.

Indiestad wordt gepresenteerd door Paradiso en vindt plaats van 18 t/m 26 mei op verschillende locaties in Amsterdam. Passe-partouts (€50,00 excl servicekosten) en losse kaarten voor de concerten zijn nu verkrijgbaar. Ook London Calling valt binnen Indiestad. Voor London Calling zijn passe-partouts te koop ( voor 24 en 25 mei à €35,00 excl. lidm.) en dagkaarten voor €20,00 excl lidm.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op:

www.indiestad.nl
www.londoncalling.nl
www.paradiso.nl

Je kunt geen reactie achterlaten.