Passenger en Kensington naar Pinkpop 2013

Julien L'Ortye 9 januari 2013 Reacties uitgeschakeld voor Passenger en Kensington naar Pinkpop 2013

Mede dankzij een tweede plek in Pinkpop’s ‘Gouden Tip’ – een verkiezing waarbij bezoekers aan kunnen geven welke bands zij graag naar het festival zien komen – heeft Passenger een plekje op het Limburgse festival weten te bemachtigen. Ook Kensington is door de organisatie bevestigd. De Domstedelingen bleken de bekendste Nederlandse band in de verkiezing.

Het tweetal bands voegt zich bij onder andere QOTSA, Triggerfinger en Green Day, die eerder al bekend gemaakt werden. De organisatie weet naast deze nieuwe namen te melden dat de kaarten voor het festival, dat plaats vindt van 14 – 16 juni hetzelfde zullen blijven als vorig jaar: 165 euro voor een passe-partout (incl. camping) en 85 euro voor een dagkaart. Beide bedragen zijn inclusief servicekosten.

Je kunt geen reactie achterlaten.